Semester 2 Juli

1 Juli är min sista arbetsdag inför semester. Hela Juli månade ledig samt kanske några dagar in i augusti också. Bokningar inför i Augusti kommer under sommaren.

Dos 3

Nu är dos 3 tagen av Covid vaccin samt så har jag haft Covid under julen. Så förhoppningsvis så har jag ett bra skydd mot Covid för stunden.

Ganska lugn nu med tider på grund av att det är så otroligt många sjuka överallt nu.

Inget nytt

Jobbar på som vanligt. Varit fullbokat minst 1v framåt ett tag så det har varit fullt upp. Ser för stunden ut att finnas lite mera tider framåt. Arbetar som tidigare vidare med visir alltid kanske det gör något för att minska smittspridning eller åtminstone minska risken för diverse förkylningar och andra otrevliga sjukdomar som brukar komma vintertid.

Dubbelvaccinerad

Sedan i Juli så har jag tagit dos 2 gällande covid vaccinet. Jag fortsätter ändå att arbeta med visir. Är det någon som önskar så använder jag självklart också munskydd.

Hoppas det kan bli en bra höst nu och att alla håller sig friska från covid!

Semester och vaccin

1 Juli går jag på semester ca 5v. Tillbaka v.32 tider ligger redan ute på nätet för Augusti.

Första dosan covid vaccin är tagen 1v sedan men jag fortsätter oavsett att arbeta med skärm och munskydd tills pandemin är över. Möjligen att jag kommer fortsätta med skärm oavsett för att minska riskerna för diverse övriga förkylningar och influensor.

V.21

Mycket att göra denna vecka och just nu fullbokat hela veckan. Maila eller smsa för väntelista eller hugg en tid till nästa veckan. Förra veckan var det fullt upp också mycket beroende på att jag var på en yrsel kurs som pågick i två dagar och arbetade bara tre dagar.

Jag arbetar fortsatt med visir och munskydd tills pandemin är över.

Julledigt

Jag kommer att vara ledig från 23 dec – 6 Jan. Tider ligger ute för januari och framåt som går att boka på nätet.

Ta hand om er och njut av lite ledighet och god julmat!

v.47

Från v.47 då smittspridningar av covid ökar i Sverige så använder jag mig av både munskydd och visir för både min och mina kunders säkerhet.

Finns en del lediga tider nästan varje dag nu vilket inte heller är så konstigt pga. det rådande läget. Bara att kolla webb bokningen eller slå en signal.

Ta hand om er!