Semester

Två veckor kvar till semester, sol och bad. Tiderna börjar ta slut om ni inte hittar något på webben prova ring i så fall.

Jag kommer att ha semester v.27-v.31 då kommer jag ej svara på telefon endast på mail eller sms.

Tider finns att boka redan nu för v.32 på nätet.

Ha en skön sommar!

Angående Coronavirus och behandling

Hör av dig om du är sjuk, bättre att skjuta på behandlingen.

I detta extrema läge är det okej att avboka samma dag om du känner dig sjuk utan att bli debiterad för sen avbokning. Ingen ide att chansa. Även om det inte är Corona och det finns smittorisk för andra sjukdomar så avboka hellre. Då det verkar vara svårt i Sverige att få testa sig för Coronaviruset så blir det även värre konsekvenser av att bli smittad av en vanlig förkylning eller liknande då folkhälsomyndigheten vill att man stannar hemma och inte träffar andra människor.

Tillhör du riskgrupper över 70år eller har underliggande sjukdomar såsom högt blodtryck hjärt- och kärlsjukdom, lungsjukdom, cancer eller diabetes och är orolig så kan det även vara bättre att skjuta på behandling.

Tvätta händerna ofta!

Läs gärna mera på: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Vi får hjälpas åt allihopa så att coronaviruset inte sprids och hoppas på att epedimin går över snabbt.

Träning och behandling

Vänta inte till Nyår med att ta tag i träningen eller din onda rygg. Kom i form redan nu. Kontakta mig om ni har några frågor om vad jag kan hjälpa er med. Finns tider att boka online till i November kommer snart tider för December.

Ha en fortsatt bra höst!

Semester

Jag är ledig v.27-32 ( 1Juli – 11 Aug ). Tider finns redan nu att boka från v.33 online. Kanske går in och arbetar några dagar v.32 men då kommer det ut tider online under sommaren. Kommer att komma kl.8 tider v.33 när jag vet hur det ser ut med skoltider för mina barn.

Behöver ni behandling under sommaren så arbetar min kollega Josefin Nelson som är fysioterapeut under sommaren förutom v.30-v.32 då även hon behöver vila upp sig lite. Ni hittar mera info om henne samt hur ni bokar tid på: http://www.perita.se/

Ha en bra sommar!

God Jul

Nu är det full fart och jag är helt fullbokad sista veckan innan Julen. Det går alltid att höra av sig och skriva upp sig på väntelistan som dock börjar bli lång.

Är ledig från 22 Dec till 7 Januari. Välkommen åter då om ni inte lyckas få en tid innan.

 

Höstlov

Nu är det full fart när höstlovs veckan närmar sig. Mottagningen är stängd 31 Okt-2 Nov.

V.44 så gott som fullbokad och nu snart även v.45 men hör av er så kan jag sätta upp er på väntelista, kan komma lediga tider snabbt i dess förkylningstider.

Ha en fortsatt fin höst

 

Semestern slut för denna gång

Efter en lång och skön semester så börjar jag arbeta på nytt 6 Augusti se onlinebokningen för tider. Är dock endast ett fåtal tider kvar de två första arbetsveckorna. Men det går alltid att prova att maila eller ringa om ni inte hittar tider. Kan bli lediga tider inom kort

Premiär för ny hemsida

Min hemsida är omarbetat under sommaren till att förhoppningsvis se lite modernare ut.

På denna sida kommer jag skriva lite info gällande nyheter och om det är speciella öppetider som gäller under sommaren och liknande.