Uppfräschning av hemsida

Nu för första gången på några veckor är det lite lugnare med arbete då ska jag försöka passa på och snygga till min hemsida lite med både text och bilder. Den har sett i princip lika dan ut i många år så dags att göra något på den.

Naprapatins dag 30 September

30 September är det Naprapatins dag. Visste du att naprapater sedan 1994 är en legitimerad yrkesgrupp?
Det innebär att vi arbetar enligt samma lagar som
övrig hälso- och sjukvårdspersonal. Du kan därför känna dig trygg när du får behandling av naprapat. Boka din tid redan idag!

Full fart

Jag har haft en toppen sommar och har nu arbetat 1 mån efter semester och det har varit fullt upp. Nu ser det för stunden lite lugnare ut med tider och det kan gå att få en tid inom någon dag.

Viktigt att alltid röra på sig för hälsans skull. Själv tränar jag nu främst kampsport samt lite löpning 5-6ggr/v. Tidigare när barnen var mindre så var det nästan enbart löpning som gällde men skönt att hinna med lite annat.

Hoppas ni också haft en bra sommar och kommer få en lika bra höst! Ta hand om er!

Semester 2 Juli

1 Juli är min sista arbetsdag inför semester. Hela Juli månade ledig samt kanske några dagar in i augusti också. Bokningar inför i Augusti kommer under sommaren.

Dos 3

Nu är dos 3 tagen av Covid vaccin samt så har jag haft Covid under julen. Så förhoppningsvis så har jag ett bra skydd mot Covid för stunden.

Ganska lugn nu med tider på grund av att det är så otroligt många sjuka överallt nu.

Inget nytt

Jobbar på som vanligt. Varit fullbokat minst 1v framåt ett tag så det har varit fullt upp. Ser för stunden ut att finnas lite mera tider framåt. Arbetar som tidigare vidare med visir alltid kanske det gör något för att minska smittspridning eller åtminstone minska risken för diverse förkylningar och andra otrevliga sjukdomar som brukar komma vintertid.

Dubbelvaccinerad

Sedan i Juli så har jag tagit dos 2 gällande covid vaccinet. Jag fortsätter ändå att arbeta med visir. Är det någon som önskar så använder jag självklart också munskydd.

Hoppas det kan bli en bra höst nu och att alla håller sig friska från covid!

Semester och vaccin

1 Juli går jag på semester ca 5v. Tillbaka v.32 tider ligger redan ute på nätet för Augusti.

Första dosan covid vaccin är tagen 1v sedan men jag fortsätter oavsett att arbeta med skärm och munskydd tills pandemin är över. Möjligen att jag kommer fortsätta med skärm oavsett för att minska riskerna för diverse övriga förkylningar och influensor.