Angående Coronavirus och behandling

Hör av dig om du är sjuk, bättre att skjuta på behandlingen.

I detta extrema läge är det okej att avboka samma dag om du känner dig sjuk utan att bli debiterad för sen avbokning. Ingen ide att chansa. Även om det inte är Corona och det finns smittorisk för andra sjukdomar så avboka hellre. Då det verkar vara svårt i Sverige att få testa sig för Coronaviruset så blir det även värre konsekvenser av att bli smittad av en vanlig förkylning eller liknande då folkhälsomyndigheten vill att man stannar hemma och inte träffar andra människor.

Tillhör du riskgrupper över 70år eller har underliggande sjukdomar såsom högt blodtryck hjärt- och kärlsjukdom, lungsjukdom, cancer eller diabetes och är orolig så kan det även vara bättre att skjuta på behandling.

Tvätta händerna ofta!

Läs gärna mera på: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Vi får hjälpas åt allihopa så att coronaviruset inte sprids och hoppas på att epedimin går över snabbt.

%d bloggare gillar detta: