Naprapat Sollentuna Rackethall

Start  Naprapatbehandling  Idrott/Skador  Träning  Bokning/Priser  Om Mig  Bilder  Hitta hit

Boka tid

Välkommen till Mats Larsson
Leg. Naprapat
Lic. Personlig Tränare
Idrottsmedicin och idrottsrehabilitering

Sollentuna Rackethall
naprapat@aktivhalsa.com
073-969 33 87

Boka tid          facebook

Verksam Naprapat i Sollentuna sedan 2006


Naprapatbehandling

Undersökning

Naprapatbehandlingen inleds med en anamnes (patient berättelse) och undersökning som står till grund för utformning av behandlingen.

Jag tittar på helheten som hållning, balans och belastning vilket är viktigt då en rörelse sker i flera leder och många muskler är involverade och orsaken ofta sitter någon annanstans än i smärtgivande område. Olika typer av led-, nerv-, och muskeltester används beroende på besvärets karaktär.

Behandling

Jag har ett flertal behandlingsmetoder där manipulation, ett snabbt tryck med händerna över en led för att normalisera och öka rörligheten, kombineras med stretching och olika massagetekniker. Vid behov finns mjukare mobiliseringstekniker att använda istället för manipulation. En naprapatbehandling anpassas efter behov och besvär och kan se ut på många olika sett från gång till gång.

Mitt mål är att i första hand lösa besvär utan några andra hjälpmedel än mina egna händer. Jag kan använda mig av tens/ems (transkutan elektrisk nervstimulering/neuromuskululär elektrisk stimulator) samt akupunktur vid behov, men det behövs sällan.

Hemövningar

Många besvär löses kortsiktigt med behandling men för att få ett varaktigt resultat så behövs det någon form av underhåll med styrke- och rörlighetsträning.

Beroende på behov så följer jag vanligen upp med olika typer av hemövningar och ergonomiska råd.

 

Adress Kontakt Boka tid
Aktiv Hälsa Naprapat Sollentuna
Sollentuna Rackethall
Stubbhagsvägen 6
192 51 Sollentuna
073 - 969 33 87
naprapat@aktivhalsa.com


Klicka här!